Nyheder

10.06.2017
Sidste lørdag var vi igen i Sverige til Nose Work konkurrence. Vi blev nr. 8 ud af 26 ekvipager. Siden med Prøver og konkurrencer under Nose Work er opdateret.

15.05.2017
Så er der lige kommet resultater på gentesten fra Bern. Haarlem er LPN1, LPN2 og LEMP N/N. SÅ dejligt. LPN1 og 2 vidste jeg godt, idet forældre er fri, men nu fik Haarlem så taget sin egen prøve for det hele.
 
14.05.2017
Store Bededag satte vi næsen imod Sverige, for at deltage i vores første officielle Nose Work 1 konkurrence i Floda. En begivenhed jeg havde glædet mig til meget længe, og alligevel var mine forventning til Haarlems præstationer ikke vældig store, da han for nylig er blevet ramt af hjerte- lungeorm. Men en herlig bededagsferie og gode oplevelser skulle vi nok få, i det bedste selskab af Sanne Andersen og Ea Bagge. Fredag kørte vi til Alingsås, hvor vi skulle overnatte, og lørdag morgen så afsted til Floda. Det har været en fantastisk oplevelse at deltage i en så stor og veltilrettelagt konkurrence. 87 ekvipager var igennem. 29 heraf fik alle fire elementer fejlfrit, og herunder også vores to rejsekammerater Sanne og Ea. Sanne blev også 3. vinder på beholdersøget (på tid). Haarlem gjorde det SÅ flot. Han (vi) fik de 3 elementer fejlfrit på fine tider, men desværre fik vi en fejlmarkering på beholdersøget. Men jeg er SÅ tilfreds med vores resultat, alt taget i betragtning. Er stolt af min dreng. Som dommeren på køretøjssøget skrev på dommersedlen: Snygt jobbat av "lille" vennen, og han/vi fik i det hele taget fine kommentarer med fra dommerne om arbejde og samarbejde.
 
26.01.2016
Der er lagt flere billeder i albumet Haarlem 10 mdr. på Haarlems blog og et par små film på Små filmklip.

24.01.2016
Der er lagt et nyt album i Fotoalbum af Ishøj strandtur i dag med Leonbergerne.

21.01.2016
Der er lagt et nyt fotoalbum ind i Haarlems blog, Haarlem 10 mdr.

18.01.2016
Der er lagt et par små film ind på Haarlems side om Nose Work og flere billeder ind i albumet til højre på siden.

15.01.2016
Så bliver Haarlem 10 mdr. i morgen, og hans album Haarlem 9 mdr. i Haarlems Blog er gjort færdigt. Der er lagt links og film ud i Små filmklip af Haarlem der nedlægger en snemand.

02.01.2016
Så er et nyt år i gang, og Rigtig godt Nytår til alle.
Under Haarlems blog er der lagt en masse nye billeder i albummet Haarlem 9 mdr. I Fotoalbum er der lagt to album ind fra nogle af de fællesture vi har været på i 2015. Det sidste fra DKK kreds 10's nytårstur, hvor vi var 10 Leonbergere repræsenteret. En skøn tur i skønt vintervejr. Under Små filmklip er der lagt et par små film ind, og under Nose Work er der også lagt to små fim ind.

24.11.2015
Der er kommet en ny side under Hundene, Haarlem: Små filmklip.

26.10.2015
Der er kommet en ny side under Hundene, Haarlem: Nose Work, hvor der både er små filmklip og fotoalbum af Haarlem in action.
 
14.05.2015
Så er Haarlem flyttet ind. Det gjorde han den 12.5., og alt er simpelthen gået så fint med flytningen. Han udforsker verden, er startet til hvalpemotivation, sover om natten og bruger toilettet udenfor. Og så er han selvfølgelig den skønneste hvalp i verden :-)
 
De sidste 4 uger har ikke været lette at komme igennem, da Ximena pludselig fra aften til morgen blev meget syg. Undersøgelser og blodprøver gav klar besked om, at der ikke var noget at gøre, ud over det sværeste i denne verden. Min specielle pige med den store personlighed, hvor jeg savner hende. Vi er kommet igennem både svære og gode tider sammen, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle være kommet igennem de seneste år uden hende.

Det har været en underlig tilstand at gå i - på den ene side sorgen over tabet af en elsket ven, og på den anden side glæden over en ny ven i vente. Heldigvis har jeg været i stand til at skille de to ting ad, så der har været plads til begge dele. Jeg havde glædet mig til ,at vi skulle være her alle tre. Men sådan skulle det ikke være.

Egentlig er jeg ikke klar til at delagtiggøre hele verden i min sorg over Ximena, men jeg kan godt forstå at der er nogen der spørger hvordan hun har taget imod Haarlem. Jeg er helt sikker på, at hun ville have elsket at få sin egen dreng. Det bedste hun vidste var at være sammen med Leonberger drenge.
 
22.03.2015
Den 16. marts fik Diamant 3 store hvalpe - to piger og en dreng. Både Diamant og hvalpene har det rigtig godt, og hvalpene stortrives.
 
Jeg glæder mig så meget til midt i maj, hvor drengen flytter ind hos mig og Ximena. Han har været ventet længe, men han har så absolut været hele ventetiden værd. Han har allerede fået sin egen side under Hundene - Wonderpark's Hyacint City of Haarlem - til daglig kaldet Harlem. Velkommen i familien lille Harlem - og ja... det bliver i familien :-)
 
I går ved DLK's forårsudstilling i Blovstrød deltog Ximena i veteranklassen. Hun fik Exelent 1, og blev således den bedste veterantæve. Jeg er meget stolt af min dejlige pige på 9½ år. Ximenas udstillingsresultater er opdateret.
 
12.01.2015
Wonderpark's Diamnat, som er datter af Midrea's Made In Heaven
(fra mit Queen-kuld) er parret med den skønne Vigos vom Kaniberg

Hvalpe forventes i uge 11 på Kennel Wonderparks
 
05.11.2014
På DKK's Internationale udstillinger i Herning i weekenden blev Peia's barnebarn, Wonderpark's Smaragd (Morgan) DKK Racevinder 2014, efter en nervepirrende slutspurt i årets komkurrence om denne titel.
Stort, stort tillykke til Morgan og familie
 
06.10.2014
Stort tillykke til "hvalpene" fra mit X-kuld, der kan fejre deres 9 års fødselsdag i dag. Tillykke til Xara, Cleo, Ximo og selvfølgelig min egen Ximena.
 
Siden under Hvalpe er opdateret.
 
19.08.2014
Stort tillykke til Peia's barnebarn, Wonderpark's Smaragd (Morgan), som på DKKs Internationale udstilling i Vejen den 22.6.2014 blev Dansk Champion. Tillykke også til Lotte og Frank der ejer Morgan
 
Stort tillykke også til Peia's barnebarn Wonderpark's Diamant (Diamant), som nu både er Dansk Champion og Svensk Champion. Tillykke også til Daimi og Preben som ejer Diamant, og har opdrættet de to hunde.
 
14.07.2014
Stort tillykke til mit Queen-kuld, der bliver 6 år i dag.
 
07.04.2014
I går var vi til DLK's Forårsudstilling i Årslev. Ximena stillede i veteranklassen. Foruden at det gik Ximena fantastisk (hendes udstillingsresultater er opdateret) blev årets pokaler for 2013 uddelt, og jeg må sige, at jeg var meget stolt, da Midrea's Made In Heaven, som jo er fra mit Queen-kuld, modtog DLK's avlspokal tæve, samt pokaler for Årets Lydighedshund i Rally Begynder og Rally Øvede. Heavens datter, Wonderpark's Diamant modtog pokal for Årets Løvinde og Årets Unghund. Kæmpe stort tillykke til Daimi og Preben på Kennel Wonderpark's, der ejer begge hunde.
 
29.03.2014
Jeg er ved at lave hjemmesiden helt om, da der jo unægteligt er sket store forandringer de sidste par år her på kennel Midrea. Jeg bor nu på det dejlige Stevns, har mistet min mand og tre af mine hunde. Så alle siderne trængte til en gennemgang.
Hav tålmodighed - den skal nok blive færdig.
 
 
 
 
 
Copyright - Kennel Midrea - v/Susanne Keldgaard Nielsen | Lipkesvej 7, 4660 Store Heddinge - Danmark | Tlf.: +45 6066 4204 | midrea@mail.dk