Nose Work / NW film

NW film - It's all about communication

Små film med søg i forskellige miljøer. Ude-, inde-, køretøj- og beholdersøg. Kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan lave Nose Work. Nogle af de mere "fantasifulde" steder vi har søgt, er i en gammel kirke og en udstilling af udstoppede fugle.
2.9.16 Er vi mon klar til uofficiel duftprøve om to uger? Det tænker jeg :-) Hverken Haarlem eller jeg ved hvor duftkilden er gemt.
29.8.16 Frie søg i skoven, hvor duftkilgen er gemt under mos, i hule træer eller oppe i træerne er virkelig et hit for tiden 😁 Haarlem eeelsker det 🐽🐾🍄🌿
22.8.16 Frie søg i en ny skov i dag. Filmen er 2. Duftkilde ud af 3, og ligger under mos på en halvrådden træstub😊
Så hurtigt kan det gøres 😉 Haarlems kommentar synes at være: Så du det mor... Hvor svært kan det være😁
Duftkilden er inde i det gamledags das, der er i brug.
28.02.2016 havde vi skøn træning ved Stevns Fyr. Første søg var ved indgangen til en gammel bunker, hvor Haarlem aldrig har været før. Der var masser af underlige dufte - f.eks. af grotteedderkopper, som findes i massevis her, og mus og andet kryb er der sikkert også- og jeg tænker Haarlem syntes det var lidt spookie. Det skal lige siges, at der har tidligere været målt paranormal aktivitet fra dette område. Han valgte at vende om, men gik dog straks tilbage og fandt duften så flot. Men se selv videoen herunder.
10.2.16 Vi har fået lov at lave NW i en udstilling med udstoppede fugle! Haarlem ventede pænt uden for døren imens duften blev sat. Var der nogen der snakkede om forstyrrende dufte??? Dét var der! Men Haarlem fandt den.
Den 17.1.16 havde vi en skøn træningsdag på Antvorskov skole. Her skulle Haarlem for første gang søge en duft han ikke kunne nå. Det gav lidt frustrationer, men han endte med at løse udfordringen :-) Se ham i den første lille video herunder.
Lidt billeder fra Haarlems tid med Nose Work fra lille til nu. Klik på miniature billederne herunder, for at åbne albumet. Albumet åbner i det billede der bliver klikket på. Brug pilene i højre og venstre side for at manøvrere frem og tilbage.
Værktøjskassen :-)
 
Der er altid plads til flere sjove ting. Så her er udbyttet efter en indkøbstur med Nose Work brillerne på ;-)
Copyright - Kennel Midrea - v/Susanne Keldgaard Nielsen | Lipkesvej 7, 4660 Store Heddinge - Danmark | Tlf.: +45 6066 4204 | midrea@live.dk