Hvalpe

 
Jeg har ingen aktuelle planer om parringer
 
 
 
Der er ikke nogen hunde der bliver solgt, eller på anden måde forlader kennelen her, hvis det viser sig, at de ikke skal indgå i avl eller ikke skal have flere kuld. Derfor kan der gå lange perioder uden hvalpe, fordi jeg ikke har flere hunde end jeg kan give et indholdsrigt og aktivt liv.

At købe hund....

Når man har besluttet at få en hund i familien – for første gang, igen eller én til, er spørgsmålet så, hvor det kommende familiemedlem skal komme fra. Med internettet er det blevet let at få adgang til informationer fra rigtig mange opdrættere, men vær opmærksom på, at der ikke er nogen der kontrollerer, hvad folk skriver på deres hjemmesider eller i salgsannoncer. Der findes ingen hjemmesider der bryster sig af at være hvalpefabrik, men de findes. Ingen skriver, at de avler af økonomiske årsager, eller på mentalt eller helbredsmæssigt tvivlsomme hunde, og det findes også. Som hvalpekøber har man således en opgave i, at finde netop det sted, hvor man har en god mavefornemmelse, hvor man får svar på alle sine spørgsmål som er til at forstå, og hvor man kan få oplysninger om forældredyrenes og tidligere afkoms sundhed. 
Copyright - Kennel Midrea - v/Susanne Keldgaard Nielsen | Lipkesvej 7, 4660 Store Heddinge - Danmark | Tlf.: +45 6066 4204 | midrea@live.dk