Nyheder / Arkiv

Arkiv

Udvalgte nyheder fra de forgangne år

2013

26.05.2013
Den 8.3. flyttede vi til det dejlige Stevns, tæt på familien. Kort efter tabte min mand kampen imod canceren. Det sidste år har været ufattelig hårdt, og savnet af alt jeg har mister er enormt. Det kommer til at tage tid, at lande helt på benene igen. Men Stevns er et godt sted at komme sig, med al den skønne natur og alle de muligheder for lange traveture. Så Ximena og jeg arbejder på at finde balancen i livet, og da er vi det helt rigtige sted.
 
23.01.2013
I mandags tabte Baloo kampen imod Anaplasmosen. En flåt tog livet af vores dejlige dreng. I 11 dage kæmpede han og vores dyrlæge en ulige kamp imod denne hæslige infektion, der førte så gruelig meget med sig. Antistofniveauet (titer-værdien)var højere end man kunne måle på laboratoriet i Tyskland. Hans blodprocent blev ved med at falde. Der tilstødte andre infektioner og blødninger, og til sidst sagde leveren fra. Vi savner ham så meget. Her er så stille nu. Ximena savner sin bedste ven, og føler sig meget alene. For 9 mdr. siden var de fire – nu er her kun Ximena. Du godeste, hvor kan livet være hårdt.
 
2012
 
30.12.2012
I fredags fik vi besøg fra Kennel Véjuh i nord og Kennel Wonderparks i øst. Det var et dejligt Leonberger træf, hvor 9 løver tumlede uden problemer både ude og inde.
 
09.11.2012
Livet har vist sig fra den grusomme side, og vi har i dag måttet sige farvel til vores elskede Mingeling efter kort tids sygdom. Med sit ukuelige livsmod og glade sind, har hun besejret livets trængsler, og vundet manges hjerter, men en meget sjælden cancerform slukkede lyset i hende øjne, og hun tabte for første gang kampen. 4 år og 4 måneder fik vi kun lov at have skønne Ming i vores liv, men hun vil være i vore hjerter resten af livet, som symbol på, at man skal ikke lade sig kue af livets trængsler før alt håb er ude og kampen er endegyldigt tabt. Inden hun lukkede øjnene for sidste gang slikkede hun mig kærligt og længe på kinderne og halsen, og jeg kunne næsten høre hende hviske “Græd ikke mor, vi har haft det kanon sammen, og det er tid for mig at gå nu” En kærlighed og hengivenhed jeg vil savne for altid…. Elskede Ming, for hvem solen stod op. RBM Midrea’s Love Of My Life, juli 2008 – november 2012
 
23.04.2012
I går aftes kl. 22.25 sov Peia stille ind i mine arme. Hun gik i seng som vanligt, sammen med de tre andre hunde og min mand. Jeg ville lige lægge en kabale for at få ro på mine tanker, og så hørte jeg hende pive fra soveværelset, som når de drømmer. Jeg gik straks derind, og så ændrede vejrtrækningen sig. Jeg var ikke i tvivl om, at hendes tid var kommet, og satte mig med hende, aede og krammede, imens jeg talte stille med hende og tårerne trillede. Kun 10 minutter senere tog hun det sidste åndedrag. Savnet er enormt, både for os og hundene. Vi glæder os alligevel over, at hun fik et langt, glad og aktivt liv, og de gode minder overstrømmer os lige nu. 9 år, 10 måneder, 23 dage og 18 timer fik vi lov at have denne store personlighed og blide kæmpe i vores liv som ven, følgesvend og hengiven familiehund. Hun fik sat sit store poteaftryk i mange hjerter, og som én af de få, fik hun vist, at man sagtens kan være blandt de bedste i konkurrencer og opnå fine titler, selvom man er stor og tung. Peia, Peisen, Muse-barnet….. den første lille hvalp født i vores køkken. Hun vil altid være hos os i vore hjerter. DKRLCH Midrea’s Charpeia Beauty, maj 2002 – april 2012
 
20.02.2012
I sidste uge var vi rigtig bange for at miste vores dejlige Peia, som er godt på vej til 10 år. Efter mange undersøgelser og en dags indlæggelse var konklusionen dog knap så dyster, som først antaget, hvor alt pegede på et alt for stort hjerte. Men sådan er det slet ikke – hjertet har helt normal størrelse, men Peias hjerte er slidt, og overledningsevnen er ikke så god længere, så nu får hun hjertemedicin, og har det rigtig fint igen. Stor tak til alle på Dyrenes Klinik i Korup for ihærdig indsats, fantastisk omsorg og deltagelse.
 
21.01.2012
I aften var vi til Vinterfest i DcH-Brenderup, hvor vi har trænet vore hunde siden 2004. Det var ved denne fest, at årets pokaler for 2011 blev uddelt, og det var en stor glæde for mig, at modtage pokalen for “Årets ansigt udadtil”. Med uddelingen fulgte en smuk tale. Tusind tak, for denne påskønnelse. Den er jeg super stolt af, og glad for. Samtidig fik jeg en fantastisk flot buket, for mit arbejde med klubbladet i de sidste 7 år, som jeg nu har valgt at give videre.
 
2011
 
28.08.2011
Så er vi kommet hjem fra en herlig weekend på Bornholm, hvor vi var til DKK’s DM i rally-lydighed i lørdags i Allinge.Min drøm var at komme i top-10, og det ønske blev opfyldt. Ming kom i finalerunden, og blev nr. 8 med et gennemsnit på 94,5 point, så her er vi glade og stolte af vores lille pige. Vi fik også besøgt Ximo fra vores X-kuld, og det var skønt at se ham igen. Han er blevet en rigtig dejig dreng.
 
08.08.2011
Så er der hvalpe på kennel Wonderpark’s. Midrea’s Made In Heaven fik i torsdags 11 store hvalpe, 7 tæver og 4 hanner.Kæmpe stort tillykke til Daimi og Preben, med deres første kuld – ædelstenene, her fra de stolte “bedsteforældre”.
 
15.07.2011
Så kom invitationen til DKK’s DM i Rally-lydighed i begynderklassen til Ming og mig. Så Ming får lov til at gå i sin mors fodspor, idet Peia jo var med til DM sidste år – godt nok i ekspertklassen.Færge og hytte er booket, og vi glæder os til at gense Bornholm, så vi ses i Allinge den 27. august;-)
 
30.05.2011
Vores første kuld, C-kuldet er i dag 9 år. Stort tillykke til Chiki, Katja og Peia. Den store dag blev i weekenden fejret med masser af Leonberger-familiebesøg. Hvilken fantastik dag, på trods af det dårlige vejr. Vi fik blomster, kort, en fantastisk personlig lagkage, og så havde Birthe skrevet en sang til os til dagen. Tusind tak fordi I var med til at fejre denne dag, og gjorde den til noget ganske særligt.
 
29.03.2011
Peia’s resultat af LPN1 test er kommet. Hun er N/N (fri)
 
26.03.2011
I dag var vi på DLK’s forårsudstilling i Fuglebjerg. Peia skulle hædres som årets lydighedshund for sit fine resultat som Dansk Rally Champion 2010. Ximena skulle hædres for sit resultat som Rally Øvede Mester 2010. De modtog begge en flot graveret glasvase med navn og titel, samt et Leonbergerhoved. Dem er vi meget glade for og stolte af.
 
09.03.2011
Ming og Baloo er blevet øjenlyst. Ming har påvist RD, og Baloo har påvist PPM på det ve. øje, og et distichiatis på underste øjenlåg på hø. øje.
 
2010
 
29.08.2010
Så blev det dagen, hvor Peia og jeg skulle til DM i Rally i Svendborg. Vi havde en dejlig dag sammen med de to andre fra DcH-Brenderup, der også var udtaget til at deltage. Vores træner var der også, ligesom formanden med frue, og flere af vore træningskammerater. Super opbakning. Peia lavede et super gennemløb. Godt tempo, halen gik konstant, og hun osede af glæde. Undervejs blev der lige lejlighed til at give mig et ordentligt Leonberger-kys, da jeg lige lænede mig lidt for meget forover;-) Desværre valgte dommeren at trække 10 point for “ikke korrekt udført øvelse” (sit, stå, dæk, fremad) idet Peia p.g.a. alder og størrelse rejser sig noget op på forparten først, fra dæk til gang. Havde vi ikke mistet de 10 point, var vi gået videre til andet gennemløb. Det har nu ikke taget glæden fra at være udtaget til, og deltage i DM.
 
22.08.2010
I dag stillede alle vore hunde op til rally-prøve i vores egen klub, DcH-Brenderup.Ming skulle for første gang stille op i begynder-klassen, men lige inden hun skulle på banen, blev hun stukket i poten af en bi eller hveps. Selvom vi fik lov til at vente med at starte som den sidste i klassen, fik hun det ikke, så jeg syntes hun skulle starte i dag. Hun må få sin debut en anden gang. Inden dagen var omme, var hun heldigvis frisk igen. Baloo stillede også op i begynderklassen. For 3. gang bestod han denne klasse, og blev dermed Rally-Begynder-Mester på dagen. Ximena stillede op i øvede-klassen. For 3. gang bestod hun denne klasse, og blev dermed Rally-Øvede-Mester på dagen Peia stillede op i ekspert-klassen for tredie gang. Hun fik sin tredje pind til at blive champion, og er dermed i dag blevet Dansk Rally Champion i en alder af 8¼ år. Peia blev ligeledes nr. 3 i ekspertklassen. Fantastisk! Drømmen gik i opfyldelse, og Peia gjorde det rigtig fint – også i dag. På et tidspunkt virkede det uopnåeligt, men i dag skete det virkeligt. Dansk Rally Champion! En titel der endnu ikke er tildelt voldsomt mange, og i hvert fald ikke andre Leonbergere. Det var STORT! Rigtig STORT. Den første dommer der bedømte Peia i begynderklassen, var Trine Dyrgaard. Jeg var rigtig glad for, at det også var Trine der fik lov til at blive den sidste dommer, der har bedømt Peia til en officiel rallyprøve. For det var det, det var i dag. Sidste officielle rallyprøve. Det har været en super rally-karriere for Peia (og mig), men det er tiden at stoppe på konkurrenceplan, med den alder Peia har. Karrierens højdepunkt var i dag, og afslutningen bliver på søndag til DM i Svendborg. Det bliver simpelthen ikke bedre! Da Trine var kommet hjem, skrev hun følgende på Facebook: Hjemme efter en skøn dag som rallydommer i Brenderup – mange gode resultater, man kunne fremhæve, men har sjældent været så glad for at uddele en championpokal som i dag – Tillykke til Susanne og Midrea’s Charpeia Beauty (Peia). Skønt at se en leonberger på 8 år klare sig SÅ godt ♥
 
30.07.2010
Så er der kommet invitation til Peia og mig til DKK’s DM i Rally, hvor vi har kvalificeret os i Ekspertklassen. Det er vi faktisk ret stolte af, og glæder os til den 29. august, hvor DM i år afholdes i Svendborg af DKK Kreds 3. Hvem kan forestille sig en mere værdig afslutning på en rally-karriere, end ved at deltage i DM i ekspertklassen? Peia er nu godt 8 år, og det er ved at være tiden at runde hendes karriere som konkurrencehund af, og det bliver sandsynligvis sidste gang hun stiller op, når vi tager til DM.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright - Kennel Midrea - v/Susanne Keldgaard Nielsen | Lipkesvej 7, 4660 Store Heddinge - Danmark | Tlf.: +45 6066 4204 | midrea@mail.dk